Geplaatst op Geef een reactie

Webwinkel Icenti; super eenvoudig

Klaag jij ook over onnauwkeurige websites waar je je weg maar niet uit kunt vinden? Ervaar je problemen met het online bestellen van een product, waarbij je pagina’s vol met talloze informatie moet invullen? Ben je het zat om eindeloos te wachten op een reactie, omdat je product nog niet is aangekomen? Icenti biedt hier graag oplossingen voor.

Icenti is een vrij nieuw bedrijf dat zich richt op producten die het alledaagse leven makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan corona preventiemiddelen, zoals mondkapjes, zelftest apparatuur en bloeddrukmeters. Ook zijn school- en kantoorartikelen verkrijgbaar.

Tegenwoordig zijn de meeste bedrijven meer gefocust op verkopen dan de klant zelf. Reacties van klanten worden genegeerd en bedrijven houden zich vooral bezig met het financiële gedeelte. Hier willen wij als Icenti uitblinken. Door meer klantgericht te zijn en waarde aan jouw mening te geven, bouwen we graag wederzijds vertrouwen op. Verkopen van binnen naar buiten, dat is hoe wij het doen.

Wie zijn wij?

Icenti is een winkelbedrijf dat recent is opgericht en alledaagse producten verkoopt, zoals schriften, screenprotectors, balpennen en kantoorartikelen. EYKA Medical is de merkeigenaar van ICENTI, een vennootschap onder firma met als doel het importeren en leveren van elektronica accessoires, kantoor- en schoolartikelen en CE-gemarkeerde FFP2 mondkapjes. Als Icenti zijn wij importeur van Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM), specifiek gericht op het mondmasker type FFP2. Met deze mondkapjes willen wij de Europese markt aanvaardbaar beïnvloeden.

Het hoofdkantoor van Icenti bevindt zich in Apeldoorn, in het hart van Nederland. We zijn nieuw in ons vakgebied. Onze medewerkers werken met volle passie en doen hun best om de beste service te leveren. Samen met jou zoeken we naar de beste mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende producten laten bedrukken.

We zijn ons overigens bewust dat er momenteel al veel concurrentie is. Dit motiveert ons alleen maar. Wij willen uitblinken op het gebied van klanttevredenheid. Niet elk bedrijf geeft immers genoeg waarde aan de klant zelf, maar focust zich meer op verkopen. Wij voorzien onze klanten graag van de beste service tegen de scherpste prijzen. We reageren snel op uw mailtjes en vragen en ondernemen eventueel actie als er een verbeterpunt is vermeld. Zo zullen we langzaam maar zeker uitgroeien tot een bedrijf met een breed netwerk.

Transparantie, veiligheid en kwaliteit staan bij ons centraal. Het is heel normaal als je twijfels of vragen hebt over Icenti. Neem gerust contact op. We zijn benieuwd naar jouw mening en zijn bereid om ons assortiment eventueel aan te passen.

Welke producten kun je bij ons vinden?

Vooral tijdens de pandemie is het belangrijk dat je gemakkelijk toegang hebt tot alle corona producten, zoals mondkapjes en zelftest apparatuur. Heb je nu een mondkapje nodig? Ze zijn momenteel in aanbieding, bestel het hier.

Hieronder zie je welke producten we momenteel op onze webshop verkopen:

 • CE gecertificeerde FFP2 mondkapjes
 • Cadeau boxen
 • Bloeddrukmeters
 • Notitieboekjes (+ balpen)
 • (Verstelbare) telefoonhouders
 • Screen protectors
 • Corona zelftest apparatuur

Onze FFP2 mondkapjes worden flink verkocht. De mondkapjes zijn CE gecertificeerd en voldoen aan de gezondheidseisen volgens de Europese norm. Bovendien hebben ze een PFE (Particle Filtration Efficiency) en BFE (Bacteria Filter Efficiency) van minimaal %94. Ze beschikken over de perfecte pasvorm en zijn 5-laags. Met onze maskers voel je je dus veiliger dan ooit!

Ook zijn onze verstelbare telefoonhouders erg populair. Een telefoonhouder zorgt ervoor dat je veilig op weg bent in je auto, fiets of de motor. Ook zijn ze geschikt voor thuisgebruik, bij het bekijken van films of het opnemen van een video. Ben je op zoek naar het ideale relatiegeschenk dat betaalbaar én snel te leveren is? Zoek niet verder! Op basis van jouw wensen worden de telefoonhouders bedrukt. Het ontwerp is helemaal over aan jou. Stuur ons een offerte-aanvraag met het aantal stuks en het gewenste logo + tekst.

De giftbox notitieboeken op onze webshop gaan ook lekker mee. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren; blauw, bruin, groen, rood & zwart. Ze worden netjes verpakt in een doos en geleverd met een luxe transporttas met het merk Icenti. Je krijgt er ook nog eens een luxe balpen bij. Dit allemaal voor maar €14,95!

Onze volautomatische en intelligente bovenarm bloeddrukmeters vallen ook op. Met een bloeddrukmeter controleer je snel en eenvoudig of je een te hoge of een te lage bloeddruk hebt. De Hartstichting adviseert om vanaf je veertigste jaarlijks je bloeddruk te meten. Een hoge bloeddruk (hypertensie) merk je vaak zelf niet op, maar het verhoogt wel de kans op een beroerte of hartaanval. Gelukkig kun je thuis eenvoudig je bloeddruk meten met een bovenarmbloeddrukmeter. Onze bloeddrukmeters zijn goedgekeurd, betrouwbaar en zeer nauwkeurig.

Bij een thuismeting van je bloeddruk mag de bovendruk niet hoger uitkomen dan 135 mmHg en de onderdruk moet onder de 85 mmHg blijven. We zullen ons assortiment verder uitbreiden, dit jaar nog. Wil je dus een product kopen dat nog niet op de webshop staat, laat het ons zeker weten.

Wat maakt ons uitzonderlijk?

We zijn een vrij nieuw bedrijf en er is momenteel veel concurrentie. Wij als Icenti willen uitblinken met de volgende punten:

 • Klantgerichtheid (luisteren en actie ondernemen)
 • Snelle reactietijden (DM sturen op Instagram is mogelijk)
 • Snelle levertijden
 • Gratis verzending
 • 30 dagen bedenktijd (+ retourneren)

Met een paar tikken op je telefoon, kun je direct je gewenste product bestellen en heb je het binnen 1-3 werkdagen al thuis. Je kunt gemakkelijk en veilig betalen met iDeal.
Met 30 dagen bedenktijd en snelle reacties, willen we jou graag voorzien van de beste service.

Wij geloven erin dat we langzaam maar zeker zullen uitgroeien tot een bedrijf met een breed netwerk. Zo zullen onze producten nog goedkoper worden dan ze al zijn. Door een continue en duidelijke communicatie met onze klanten, willen we wederzijds vertrouwen opbouwen.

Bestel vandaag nog jouw eerste product!

Als Icenti verkopen wij producten die jouw leven vergemakkelijken. We proberen jou te voorzien van de beste producten met de beste service. Klanttevredenheid en een goede service zijn bij ons van belang. Eigenschappen als snelle levertijd en 30 dagen bedenktijd maken Icenti nog sterker. Ons doel met het oprichten van Icenti, is om meer waarde aan jou te geven. Voel je je soms ook bedrogen als je product te laat aankomt of als je geen reactie ontvangt? Bij ons zul je deze problemen niet ervaren.

Zoals eerder vermeld, zijn onze FFP2 maskers en telefoonhouders momenteel echte knallers. Verder vallen producten als de IPhone 13 privacy screen protectors en zelftest apparatuur op. Covid zelftest kan zo eenvoudig thuis worden uitgevoerd. Het enige wat jij hoeft te doen om vandaag nog gerustgesteld te worden, is het afnemen van een snel en gemakkelijk neusuitstrijkje. Heb je vragen over een product? Wij staan bereid om jou te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *