Relatiegeschenk

Een Uniek Relatiegeschenk dat Opvalt!

Ben je op zoek naar het perfecte relatiegeschenk of personeelsgeschenk dat betaalbaar én snel leverbaar is? Zoek niet verder!

Ontdek de exclusieve telefoonhouder van ICENTI, met jouw eigen unieke ontwerp. Creëer een telefoonstandaard in luxe zwart, afgestemd op jouw huisstijl en bedrijfsvisie. Versterk de herkenbaarheid van je merk en laat je relaties onbewust reclame maken! Wie weet waar jouw telefoonhouder uiteindelijk nog zal opduiken.

Onze telefoonhouder, met een stijlvol mat aluminium design, biedt een stevige en duurzame oplossing. Ideaal voor het bekijken van video’s en videobellen met collega’s. Dankzij de twee verstelbare scharnieren kun je elke gewenste kijkpositie bereiken.

Waarvoor is onze telefoonhouder geschikt?

✅ Het ideale relatie- of personeelsgeschenk, bedrukt met jouw logo/tekst.
✅ Video-bellen in stijl.
✅ Handig laadstation.
✅ Comfortabel lezen.
✅ En nog veel meer!

Bestel nu jouw eigen gepersonaliseerde telefoonhouder en profiteer van een snelle levertijd van slechts 5 werkdagen!

Gratis verzending

Hoe werkt het bestelproces?

Stuur ons een offerte-aanvraag met het gewenste aantal stuks en jouw logo/tekst. Binnenkort ontvang je een offerte op maat via e-mail. Zodra je de offerte ondertekent, gaan wij direct voor je aan de slag. Binnen vijf werkdagen worden de telefoonhouders bij jou geleverd.

Wil je meer informatie over onze telefoonhouders?

Wij helpen je graag verder! Bel vandaag nog naar 085-0600507 of stuur een e-mail naar info@icenti.nl voor meer informatie.

*Vraag naar de actuele levertijden. Bestellingen tot 500 stuks worden binnen 5 werkdagen geleverd.

Met jouw eigen unieke logo/ontwerp laat je een onuitwisbare indruk achter bij elke relatie.