Verzend- en leveringsbeleid

Verzend- en leveringsbeleid EYKA Medical/ICENTI

Artikel 1 Definities

1.A EYKA Medical is een vennootschap onder firma die zich ten doel stelt het importeren en leveren van elektronica accessoires , kantoor- en schoolartikelen en CE-gemarkeerde FFP2 mondmaskers.

1.B EYKA Medical handelt onder haar merknaam ICENTI

2. In deze Algemene voorwaarden wordt onder ‘Website’ verstaan: de Website van EYKA Medical, te raadplegen via www.eykamedical.nl. De website www.icenti.nl bevat ook de algemene voorwaarden van EYKA Medical.

Artikel 2 Identiteit van EYKA Medical

1.      EYKA Medical is bij de KvK geregistreerd onder nummer 81449399 en draagt btw-identificatienummer NL862097253B01. EYKA Medical is gevestigd aan Laan van de Maagd 97 (7323 BT) te Apeldoorn.

2.      EYKA Medical is per e-mail te bereiken via info@ontwikkeling-icenti.ziqq.nl of middels de Website www.icenti.nl en telefonisch op +31 85 060 05 07.

Artikel 3 Toepasselijkheid van de Algemene voorwaarden

1.      De Algemene voorwaarden zijn van toepassing op ieder aanbod van EYKA Medical en op alle huidige en toekomstige Overeenkomsten, leveringen, commerciële relaties en overige rechtsverhoudingen tussen Partijen. De Algemene voorwaarden van Klant worden uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2.      Afwijkingen van de Algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien uitdrukkelijk en schriftelijk met EYKA Medical overeengekomen.

3.      Toepasselijkheid van inkoop- of andere voorwaarden van de Klant worden uitdrukkelijk van de hand gewezen, tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk anders overeengekomen.

4.      De Algemene voorwaarden zijn ook van toepassing op aanvullende of gewijzigde opdrachten van Klant.

Artikel 4 Samenvatting

  • Levertijd is 1-3 werkdagen bij bestellingen tot 1000 stuks.
  • Verzendkosten zijn gratis.
  • Verzending loopt via DHL, PostNL of DPD.
  • Bij de bestelling van mondkapjes wordt er een track & trace code gestuurd. De bestelling wordt verpakt in een verzenddoos en verstuurd via DHL, PostNL of DPD.
  • Bij de bestelling van telefoonhouders onder 3 stuks wordt de bestelling verstuurd per Briefpost. (postNL)
  • Bij het aangaan van offertes wordt er duidelijk gesproken over de leverbelofte. Indien er een offerte wordt ondertekend geldt de daarin behorende leverbelofte.
  • Retourneren: Voor retourneren graag per e-mail te bereiken via info@ontwikkeling-icenti.ziqq.nl en telefonisch op +31 85 060 05 07.
  • Retourneren geldt onder de voorwaarden zoals op de artikel 5 is beschreven.
  • Voor de voorwaarden verwijzen wij u de algemene voorwaarden te lezen.